Polèmica: aquesta influencer ven missatges privats per 10.000 euros?

per Redacció, el 23 de març de 2023 a les 09:49
Polèmica amb Emma Chamberlain. Tot va començar fa uns dies, quan es va fer viral una captura de pantalla de la seva pàgina web on s'oferia un missatge privat per 10.000 dòlars.

"Una nota personalitzada d'agraïment de l'Emma per DM d'Instagram", es titulava el producte, el qual suposadament es podia pagar en mensualitats de 900 dòlars -fins a arribar als 10.000- i consistia en un escrit personalitzat de la influencer.


Com era d'esperar, Twitter es va omplir de crítiques cap a Emma Chamberlain, que va voler desmentir la informació de seguida. La influencer va assegurar que ella mai havia venut aquest producte i va explicar que es posaria en contacte amb Cozack, l'empresa encarregada de la pàgina web, per investigar què estava passant.

 

Poc després Cozack feia un comunicat afirmant que tot es tractava d'un error. Els programadors de la pàgina estaven fent proves i havien creat diverses imatges amb idees de recompensa, entre elles la que es va fer viral.

"Aquestes imatges no estaven destinades a estar disponibles per a la venda, sinó simplement destinades a proves internes", deien en el comunicat. "El que sospitem és que les dades van ser activades pel sistema d'indexació de Google i descobertes per una persona que després va començar a difondre informació falsa".

En fi, que tot es tracta d'un error: Emma Chamberlain no ven missatges privats per 10.000 dòlars.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: