Ed Sheeran parla sobre la seva depressió i addicció a les drogues

per Redacció, el 24 de març de 2023 a les 06:00
Ed Sheeran s’ha sincerat sobre el seu nou disc i ha explicat que ha estat marcat per una sèrie de males experiències. En poc temps li van trobar un càncer a la seva dona, que estava embarassada en aquell moment, va morir el seu amic Jamal Edwards i es va haver d’enfrontar a un judici per plagi que va acabar guanyant.

L’artista no ha tingut cap problema en confessar a l’entrevista amb Brian Hiatt que va caure en depressió i que va abusar de les drogues. “No volia viure més”, ha dit. I ha afegit: "He tingut aquest pensament tota la meva vida. Estàs sota les onades que ofegant-te. Estàs atrapat en aquesta cosa i no en pots sortir".


La seva dona, Cherry Seaborn, va ser qui el va animar a anar a teràpia. "Ningú parla dels seus sentiments d'on jo vinc. A la gent li sembla estrany anar a teràpia a Anglaterra. Crec que és molt útil poder parlar amb algú i simplement desfogar-me i no sentir-me culpable per desfogar-me”. 

També ha explicat que la nit abans que el seu amic Edwards morís va estar sopant amb la Taylor Swift i en Joe Alwyn. Això el va fer caure en depressió, però també el va ajudar a deixar les drogues, ja que va morir d’un atac al cor després de consumir cocaïna. "Mai, mai, mai no tornaria a tocar res, perquè així és com va morir Jamal", ha explicat. "I seria una falta de respecte a la seva memòria fins i tot acostar-s'hi".


El cantant ara és pare de dues filles i vol ser el millor pare possible. No volia estar borratxo a prop d’elles i es va dir a ell mateix: "Ja tens 30 anys, te n'has anat de festa, has tingut aquesta experiència, es feliç amb ella i acaba amb això". Ara assegura estar molt més feliç amb la seva vida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: