Així han evolucionat les joguines sexuals en els últims 2.000 anys

per Redacció, el 7 d'abril de 2023 a les 06:00
Tot i que les joguines sexuals ens poden semblar una cosa molt innovadora, les primeres joguines per dones van ser creades fa més de 2.000 anys i estaven fetes de pedra, fusta i altres materials.

Segons explica la sexòloga Esperanza Gil, "durant tots aquests anys, l'evolució ha estat molta. A mesura que ha anat avançant la tecnologia, el sector de la botiga de joguines eròtica també ha evolucionat els seus llançaments, per adaptar-se a les necessitats i peticions de la població".

El primer vibrador va ser creat l'any XIX pel metge Joseph Mortimer Granville per cura la 'histèria'. Es tracta d'una "malaltia" que es detectava a totes les dones que tenien actituds que s'escapaven de les rígides normes de l'època victoriana. A través d'un massatge al sol pelvià, les dones arribaven a l'orgasme i es "curaven".
 
 

Amb el pas dels anys i la difusió de l'electricitat al segle XX, va arribar el vibrador. En aquell moment no estava tan desenvolupat com ara i l'únic que feia era estimular el clítoris i l'exterior de la vagina a través d'una vibració. Avui dia, en canvi, els vibradors estimules a través d'ones sòniques, que arriben a l'arrel del clítoris.

"Tant la tecnologia com la revolució sexual que vivim ens està portant productes que no imaginaríem. Cada cop tenim més opcions que, a més, són diverses en formes, colors i qualsevol altra característica que puguem imaginar", conclou l'experta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: