Mentides que has de deixar de dir-te

per Redacció, el 7 de març de 2024 a les 06:00
Ets la persona amb qui més converses tindràs al llarg de tota la teva vida. Tu ets qui aguantarà totes i cadascuna de les teves preocupacions, frustracions i alegries. Així que és molt important que aprenguis a comunicar-te de manera sincera i assertiva amb tu mateix/a, ja que el teu diàleg intern determinarà la teva felicitat.

Com expliquen des de Poosh, "hi ha una part del teu cervell que es diu sistema d'activació reticular que desencadena patrons de comportament centrats en pensaments i creences personals". I cal anar molt amb compte amb això, ja que els éssers humans ens diem moltes mentides a nosaltres mateixos i això acaba derivant en comportaments tòxics.

Concretament, hi ha cinc mentides que tots ens hem dit alguna vegada a la nostra vida:

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: