Horòscop del dia: 24 de març

per Adolescents.cat, el 24 de març de 2023 a les 09:49
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui has d'apostar per la paciència i no avançar esdeveniments. No pensis tant en el que està per venir i dedica't a l'avui. Sembla que avui un amic et presentarà algú que podria arribar a canviar-te la vida. No ignoris la oportunitat.

TAURE
Avui sembla que a l'institut se t'oferirà una nova oportunitat que no pots rebutjar de cap manera. Pensa en el que pot significar per a tu però pren-te uns dies per prendre la decisió. En l'amor, sembla que aquella persona especial no té tantes coses en comú amb tu com tu creies.

BESSONS
Sembla que t'has adonat que hi ha un problema que afecta a molts aspectes de la teva vida diària. És el moment de començar a parlar-ne per intentar solucionar-lo. En l'amor, has de superar aquella relació que fa temps que t'ancora al passat. Ho necessites.

CRANC
Avui, quan prenguis una decisió, intenta pensar en per què ho fas i quin és l'objectiu d'aquesta. Cal valorar bé els riscos que comportarà. Avui t'enduràs algun aprenentatge molt important que pot ser que et canviï el futur.


LLEÓ
Sembla que allò tan fosc i trist que s'aproxima serà completament momentani, una discussió amb un amic. No hi donis massa importància. En l'amor, toca ser més autèntic i transparent.

VERGE
Li estàs donant massa importància a temes que realment no en tenen. La discussió que teniu és un malentès, si analitza les teves paraules ho veuràs. Avui és un bon dia per donar-li un gir de 180 graus a la teva vida i prendre aquella decisió que fa temps que posposes.

BALANÇA
Avui és un bon moment per solucionar aquell problema que fa temps que t'està molestant. La teva actitud positiva és el que farà que tiris endavant amb èxit. En l'amor, és hora d'acceptar aquella infidelitat que van cometre fa temps.

ESCORPÍ
Entres en una etapa d'estabilitat i calma, aprofita-la. Els nous objectius els podràs treballar en un altre moment i amb més calma. Has d'aprendre a tirar endavant les coses, accepta ajuda només si és molt necessari. Avui, abandona la por al compromís.

SAGITARI
Comences a estar cansat de la teva rutina i potser necessites fer canvis per tornar a la felicitat. Avui no prenguis decisions que impliquin riscos innecessaris, sobretot en l'amor. Intenta ser racional si hi ha conflictes.

CAPRICORN
Avui apareixerà a al teva vida un projecte que sembla que t'aportarà molts beneficis i felicitat. Sembla que t'interessaràs per aquest canvi. Aquest dijous no és un bon dia per sortir i fer festa, estiguis més tranquil. Si arriba algú antic a la teva vida per disculpar-se, accepta.

AQUARI
Avui notaràs un gran benestar interior i tindràs molta sensació d'alleujament quan se solucioni un problema que fa temps que et ronda pel cap. Si has tingut un somni interessant, fes-li cas. El teu subconscient et vol dir alguna cosa.

PEIXOS
Avui és un bon dia per demostrar el teu potencial i ser més el protagonista de les coses. Podràs demostrar el que vals a l'institut. Avui potser tens una trobada que vols posposar, però no ho facis. T'aportarà alguna cosa important.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: