La història d'amor entre la Rosalía i en Rauw Alejandro

per Redacció, el 24 de març de 2023 a les 06:00
Des que van d'anunciar que el 24 de març estrenarien el seu primer EP "RR" i que tindria tres cançons ('Beso', 'Vampiros' i Promesa'), els fans de la Rosalía i en Rauw Alejandro es morien de ganes de saber com ha estat la seva història d'amor.

La parella va assistir a una entrevista amb Ibai Llanos i va parlar obertament de la seva relació. En Rauw va confessar que va ser ell qui va anar al darrere d'ella: "Ja saps que els homes han de tirar el blat de moro sempre", va dir a Ibai. Així que va fer tot el possible per conèixer-la i assegura que "vaig saber que estava enamorat de la Rosalía perquè se'm bolcava l'estómac al veure-la i em tornava maldestre".


El primer cop que es va veure a la parella junta va ser l'agost del 2021, quan es van difondre imatges on se'ls veia agafats de la mà a Los Angeles. Al setembre d'aquell mateix any van confirmar la seva relació a través d'una imatge que va publicar la cantant ton se la veia estirada entre els braços d'en Rauw.
 

La Rosalía no va tenir por a explicar davant de l'Ibai que quan va conèixer a en Rauw s'imaginava que seria d'una altra manera i després la va sorprendre. En aquell moment tenia la fe perduda en la masculinitat i en conèixer-lo li va canviar la situació perquè, com va dir-li a la seva parella: "Els homes que tenia al meu voltant durant la meva vida sentia que no estaven emocionalment disponibles. Tu, per mi, vas ser el primer cop que no vaig sentir això, però amb tu no vaig sentir això. Vaig sentir que tu no tenies por a estimar i ser estimat".
 
@de_lamata #rosalia #rauwalejandro #amor #ibai #entrevista #viral #parati #foryou ♬ BESO - ROSALÍA & Rauw Alejandro

Sobre la idea de treure un EP junts, van esperar perquè van voler posar la relació per davant. "Primer vam decidir assentar les bases de la relació i després ja fer música junts. Era hora de fer-ho", va assenyalar la Rosalía. I, pel que fa a la seva experiència treballant junts, la cantant va confessar que en Rauw "té caràcter", però que "és més fluid que jo, s'adapta molt".

En Rauw va detallar que per la Rosalía "és intensa, és difícil. Per mi no és complicat perquè com la conec és més fluid, és més fàcil perquè sé com dir-li les coses. Si no m'agradava alguna cosa de la cançó, jo esperava per dir-li en un moment particular o parlava amb altres productors, anàvem tots en decisió grupal. Però el ser exigent l'ha portat on està i això és bo, es respecta".

I, per fi, després de treure l'EP, la parella ha anunciat que es casa a través del videoclip 'Beso'. Al final del vídeo es pot veure a la Rosalía plorant, ensenyant l'anell i dient-li un "t'estimo" molt sincer a en Rauw.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: