Qui és la misteriosa germana de l'Úrsula Corberó?

per Redacció, el 27 de març de 2023 a les 06:00
L'Úrsula Corberó s'ha convertit en una de les actrius més conegudes del nostre país. El seu esforç i talent li han permès arribar fins aquí i el suport de la seva família i parella, Chino Darín, han estat imprescindibles.

Recentment, l'actriu ha parlat sobre la seva infància i ha explicat com ha canviat la seva vida des d'aleshores. Quan era petita, vivia a un poble situat a 62 km de Barcelona i com que la seva mare no tenia ni cotxe ni carnet anar fins a la gran ciutat era tota una aventura. Havien de fer autoestop i després agafar tren i metro.


La seva mare és un gran referent per a ella. Sempre va fer tot el possible per donar la millor vida a ella i a la seva germana. Es posava a treballar del que fos: "de corbatera, de florista, de peixatera, netejant cases...", explicava l'actriu. A més, la seva mare es va quedar embarassada amb 17 anys i "quan li va començar a sortir la panxa va quedar sense amigues i tot i ser una estudiant brillant la van fer fora de l'escola perquè era un mal exemple per a les altres nenes".

Sembla que la seva germana, Mònica Delgado, també ha heretat la capacitat de la seva mare de buscar solucions als problemes. Així ho explicava l'Úrsula: "Ha treballat sense parar tota la vida, passant per moments molt crítics amb un fill per alimentar. Desesperada per aconseguir una feina, va reunir diners d'on va poder i es va formar per ser tanatopràctica, però resulta que les dones no estaven ben vistes i li posaven pegues per a tot. Mai li van donar feina, encara que va acabar les pràctiques amb notes excel·lents".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: