Aquests són els llocs on és més probable que coneguis l'amor de la teva vida

per Redacció, el 27 de març de 2023 a les 06:00
Tot i que l'amor arribar sol, segons l'experta Wendy L. Patrick hi ha llocs on és més probable que coneguis l'amor de la teva vida.

En primer lloc, es troben tots aquells espais que reflecteixen els teus interessos. Per exemple, si t'agrada molt fer exercici, és probable que coneguis una persona amb què encaixes al gimnàs. El motiu és que compartireu un hobbie i us serà fàcil iniciar una conversa i trobar els vostres punts comuns.


Això sí, és important que no fingeixis els teus interessos, ja que una relació basada en mentides no anirà enlloc. Així doncs, si a la persona que t'agrada és molt fan del ioga, no cal que facis veure que a tu també. És molt millor que mostris els teus propis interessos i que les coses flueixin.

En segon lloc, si tens uns valors que s'ajusten molt a una filosofia de vida, pots acudir a espais on es realitzin activitats relacionades. Si, per exemple, t'agrada la filosofia budista, pots apuntar-te a cursos de meditacions guiades. Serà un lloc on coneixeràs a molta gent, però no hi vagis amb intenció de lligar.


I, per últim, el transport. Potser mai t'ho havies plantejat, però els mitjans de transport són llocs amb molt poc espai i on et sols passar molta estona. A més, és molt probable que la persona que tens asseguda al costat d'un avió tingui les mateixes ganes que tu de visitar aquest lloc nou i que tingueu molts interessos comuns.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: