L'Aitana s'ha mullat i ha comentat aquest polèmic vídeo de TikTok

per Redacció, el 27 de març de 2023 a les 06:00
Fa pocs dies es va viralitzar un vídeo a TikTok on una noia criticava a un noi amb qui va tenir una cita per demanar-se un Cacaolat.

El vídeo va ser gravat per Sonia Suamor, una noia que es dedica a fer preguntes a persones en ambients de festa. En aquest cas la pregunta que fa és: "Quina ha sigut la pitjor cita que has tingut?". I la noia respon: "Doncs un dia que vaig quedar amb un noi i es va demanar un Cacaolat i jo una cervesa. Li vaig dir: 'però tu d'on has sortit? Del chiquipark?'". I va afegir: "Next. Mai més. A mi no em tornes a veure el pèl. És que hi ha gent molt cucú del cap, de veritat" conclou.

 
@soniasuamor hay gente muy cucú de la cabeza #confesionesdefiesta #entrevista #cita #cacaolat ♬ sonido original - Sonia Suamor

Moltes persones han reaccionat al vídeo donant la seva opinió i l'Aitana Ocaña ha estat una d'elles. La majoria de persones felicitaven el noi per demanar-se el Cacaolat, sense sentir-se intimidat i sense importar-li el que l'altra persona podia pensar d'ell.


L'Aitana també ha volgut donar la seva opinió i ha retuitat un tuit que preguntava: "Què prefereixes beure a una cita? Cervesa o Cacaolat?". I ella ha dit: "Team Cacaolat".
 
Amb això l'artista ha deixat clar que ella tampoc tindria cap problema en demanar-se un Cacaolat en comptes d'una cervesa a una cita.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: