Horòscop de la setmana: del 27 de març al 2 d'abril

per Redacció, el 26 de març de 2023 a les 11:46
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES: L'amor està de part teva aquests dies. És bo que comencis a creure més en tu per poder fer canvis positius a la teva vida. Aprofita aquests dies per descansar i per fer notar a les teves amistats que les estimes, ho necessiten. Bones energies amb Bessons. Dia de la sort: 1.

TAURE: Hi ha una persona que està jugant amb els teus sentiments i encara no te n'has adonat, vigila perquè et pot fer mal. Aquests dies estaràs una mica més desconnectat i això et servirà per descobrir alguna cosa sobre tu mateix que t'ajudarà. Dia de la sort: 30.

BESSONS: Potser estàs sentint que no portes el rumb desitjat, però els teus desitjos de superació t'ajudaran a recuperar les il·lusions. Estàs una mica amoïnat pel futur més proper (pròximes setmanes) però el que has de fer és viure el dia a dia. T'arribarà una sorpresa molt especial. Dia de la sort: 29.

CRANC:  Aquests dies estaràs una mica reservat i melancòlic. Tot apunta que tens bona sort en l'amor i les relacions d'amistat. Hi ha algú que està molt pendent de tu. No deixis que et prenguin el pèl terceres persones amb rumors. Aquest abril viuràs moments molt especials amb la gent que estimes. Dia de sort: 1.

LLEÓ: T'espera una setmana de relax i bons moments. Un esdeveniment farà que aprofundeixis a escoltar els teus sentiments i t'aventuris a prendre decisions que t'emocionaran. Estaràs més apassionat que de costum i tindràs una complicitat tan especial amb la persona que més estimes que us entendreu amb una mirada. Dia de la sort: 2.

VERGE:No estàs passant el teu millor moment: cuida't una mica més i pensa més en tu. Aquests dies tens bona sort en les relacions personals, així que aprofita-ho i passa d'estar amb persones que no t'acaben de convèncer. Tindràs molta connexió amb els Sagitari. Dia de la sort: 28.
  
BALANÇA:Aquests dies t'adonaràs que l'esforç té la seva recompensa, tot i que t'has d'alliberar d'obligacions que no són realment teves. Manifestaràs emocions intenses i directes amb algú amb qui encara no t'havies sincerat. El teu color de la sort durant aquests dies és el verd. Dia de la sort: 2.

ESCORPÍ: Estàs mentalment inquiet, hi ha una cosa que no et deixa tranquil i necessites explicar-ho. Confia en un amic que sempre ha estat al teu costat. Arriben canvis que posaran alegria i color a la teva vida. Les novetats et faran feliç. Bones vibracions amb Peixos i Capricorn. Número de la sort: 2.
  
SAGITARI: Començaràs l’abril amb bones sensacions, aquests dies et sentiràs completament renovat i més seductor. Ho passaràs molt bé en una festa que no esperes. Deixa't guiar per la intuïció perquè encertaràs. Compte amb la salut, perquè no t’estàs cuidant. Bones vibracions amb els Balança i Aquari. Dia de sort: 27.

CAPRICORN: A vegades el món sembla que va en contra teva però aquests dies demostraràs que tens un esperit fort que pot amb tot. Intenta gaudir de la família, et carregarà d'energia i allunya't d'aquella persona que fa temps que no t'aporta res de bo. Dia de la sort: 2.

AQUARI: Els millors regals són els inesperats i aquesta setmana la tindràs plena de sorpreses que et faran reflexionar sobre les teves prioritats. Tens molt bona sort amb l'amistat. En especial, descobriràs que importes més del que penses a algú del teu entorn. Dia de sort: 2.

PEIXOS: Aquests dies estaràs molt inspirat, aprofita per ser creatiu i per expressar els teus sentiments. Hi ha una persona que et sorprendrà positivament. Intenta viure al màxim els moments familiars, ells et necessiten a prop i a més, t'aportaran molt bona energia. Et donarà sort portar alguna peça de roba de color blau. Dia de la sort: 31.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: