Harry Styles i aquesta famosa celebrity estan junts?

per Redacció, el 26 de març de 2023 a les 12:08
Harry Styles i Emily Ratajkowski estan junts? Segons informen diversos mitjans internacionals, sí. Els rumors han saltat després que es fes públic un vídeo on hi apareixerien el cantant i la model fent-se un petó pels carrers de Tòquio.

L'artista ha passat uns dies al Japó amb motiu de la seva gira mundial i pel que sembla Emily Ratajkowski l'ha acompanyat. De moment, només són rumors i cap dels dos ha confirmat ni desmentit res.


Les seves anteriors relacions


Recordem que Harry i Olivia Wilde van deixar-ho l'any passat. Van decidir agafar camins separats a causa de les seves complicades agendes. El cantant estava immers de ple en la seva gira i la directora i actriu estava començant diversos projectes. A més a més, Olivia Wilde va assegurar que volia enfocar-se en la criança compartida dels seus fills amb Jason Sudeikis, el seu exmarit.

 
Pel que fa a Emily Ratajkowski, ja fa gairebé un any que va sol·licitar el divorci al seu marit, el productor de cinema Sebastian Bear-McClard, després de quatre anys de matrimoni i un fill en comú, Sylvester Apollo Bear.

Mesos més tard, van sorgir rumors d'una relació entre la model i el comediant Pete Davidson, a qui vam poder veure junts en partits de l'NBA.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: