La Selena Gomez està sortint amb aquest famós cantant?

per Redacció, el 27 de març de 2023 a les 06:00
Després dels diversos enfrontaments que ha tingut amb la Hailey Bieber durant les últimes setmanes, la Selena Gomez torna a ser notícia. I és que l'exmembre de One Direction, Zayn Malik, només segueix a 18 persones a Instagran i recentment ha donat follow a l'artista.

Tot indica a un possible romanç entre ells, ja que el cantant tria molt bé a les persones que segueix. A més, diversos treballadors de restaurants han assegurat haver vist a la parella sopant junts en més d'una ocasió i amb una actitud molt afectuosa, arribant a fer-se un petó.


Aquests rumors han fet recordar el moment en què un periodista va preguntar a la Selena Gomez de fa uns anys a quin membre de One Direction faria un petó i ella va triar en Zyan.
  A més, en alguna altra entrevista la Selena havia assegurat que l'artista era el seu preferit de la banda. Per tant, si gust de la cantant no ha canviat, tot apunta que els rumors poden ser reals.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: