La indirecta de Laura Escanes a Risto Mejide

per Redacció, el 27 de març de 2023 a les 06:00
En Risto Mejide s'ha atrevit a parlar per primer cop de la seva nova relació. "Estic amb una persona que estic coneixent. És una relació que acaba de començar, una etapa, no renegaré", va assenyalar.

La seva nova parella és una noia de 27 anys que es mantindrà en l'anonimat amb qui el publicista se sent molt feliç. "Vull respectar una cosa que ella necessita, el seu anonimat. Té la seva carrera, el seu objectiu i considera que ella no vol formar part d'aquesta exposició. He de ser respectuós amb això".


També va afirmar que persegueix el mateix objectiu que ell: "Li agrada molt la música, li agrada molt llegir i ja veurem el que duri". I va afegir: "Jo estic bé, sóc feliç, i m'enamoro amb independència de l'edat que tingui".

Davant d'aquestes declaracions, la Laura Escanes va voler llançar una reflexió a Twitter: "La frase de 'l'amor no té edat', m'ha costat temps entendre-la, però no té res a veure amb les relacions amb diferència d'edat, sinó que no hi ha edat per enamorar-se. Una persona de 15 anys es pot enamorar. Una de 70 també. Que de vegades ens confonem".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: