Els plans futurs de Rosalía i Rauw Alejandro

per Redacció, el 28 de març de 2023 a les 06:00
La Rosalía i en Rauw Alejandro han anunciat que es casaran al vídeo de la cançó 'Beso' del seu EP conjunt 'RR'.

La parella no ha donat detall i molts seguidors dels artistes creuen que en realitat ja estan casats. Però de moment tot són rumors, igual que el preu de l'anell de compromís que en Rauw li ha donat a la Rosalía, que una experta ha valorat entre 600.000 i 700.000 euros.


"És un diamant amb una grandària força gran. El que podem dir és que és un diamant d'una qualitat elevada. Fent uns càlculs aproximats diríem que el diamant central és de més de 5 quilats i 2 diamants petits als costats d'un quirat cadascun", va assegurar la taxadora. I, a més, sembla que es tracta d'una joia molt difícil d'adquirir a Espanya i que podria pertànyer a un establiment internacional com Tiffany's o Cartier.
 

Tot i que sembli una cosa recent, en realitat la parella està compromesa des de l'1 de gener del 2022. De fet, la cantant ja havia mostrat l'anell a les xarxes socials, però ningú va sospitar que fos de compromís.

Aquest pas que han decidit donar ha portat a molta gent a preguntar-se quin serà el següent. La Rosalía ja va respondre fa temps que no sap si tindrà fills, que és una cosa que es veurà en el futur, però va assegurar que no li falten ganes: "Tinc una il·lusió molt gran per tenir molts fills, m'encantaria".
 
Fa un mes els presentadors del programa Alofoke també van demanar preguntar a en Rauw si li agradaria ser pare amb la Rosalía i aquesta va ser la resposta: "Jo vull un parell de fills. Els que déu em doni. Jo no sóc qui els pareixo tampoc. Però has d'entendre que la meva dona té els seus contractes, els seus tours... Té les seves responsabilitats també".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: