Aquest famós confessa haver estat infidel a la Becky G

per Redacció, el 28 de març de 2023 a les 06:00
Fa pocs dies van sortir a la llum uns vídeos on es podia veure com el futbolista Sebastian Lleget posava les banyes a la seva parella, Becky G.

Va ser una usuària d'Instagram qui va captar el moment i el va publicar al seu perfil, assegurant que en tenia més, però que no els podia publicar perquè eren molt íntims i li podien causar problemes.

 
El futbolista ha confirmat que la persona que apareix al vídeo és ell i que, per tant, ha estat infidel. Tot i això, assegura que està penedit i que no hauria d'haver-li faltat al respecte d'aquesta manera.

"Sé que no podria haver aconseguit gran part del meu creixement personal i professional sense l'amor de la Becky", diu. I segueix: "Darrere aquesta abundància hi ha una realitat que he ocultat a tots els que m'envolten. He lluitat contra el trauma personal i l'ansietat aguda agreujada per la meva pròpia negació, orgull i males decisions".

"Aquesta última setmana de caos i dolor m'ha obligat a enfrontar les conseqüències de les meves accions, les meves pors i els meus lapses del passat", ha afirmat, justificant que actualment està participant en "teràpies per treballar a les parts que necessiten sanació".
 

I, finalment, el futbolista demana perdó a la Becky: "Has estat la llum de la meva vida, la meva fortalesa, que sempre m'ha demostrat un amor incondicional. En lloc d'honrar el que estimo cada dia, he fet el contrari fent-te mal i faltant al respecte a la persona que més estimo. Ho sento molt i sé que he de fer tot el que calgui per recuperar la confiança i l'amor que et mereixes".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: