Horòscop del dia: 28 de març

per Adolescents.cat, el 28 de març de 2023 a les 09:33
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 



Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Avui et sentiràs ple d'energia i voldràs aprofitar-la per resoldre temes pendents. Algú de la família, però, reclamarà la teva atenció i això et farà canviar de plans. Últimament et sents una mica atabalat en l'àmbit familiar, però a finals de setmana les coses es calmaran. 

TAURE 
Avui notaràs un buit dins teu que farà que miris cap al passat. Hi ha coses que no són fàcils de superar, però el temps ajuda a curar. Deixa que et mimin i no et guardis les teves preocupacions per tu. 

BESSONS  
Avui aclariràs un tema que feia dies que et preocupava. Algú finalment et resoldrà els dubtes i estaràs més tranquil. Tot i això no et relaxis i no perdis de vista els teus objectius o aniràs posposant les coses. 

CRANC 
Avui el comentari d'una persona a qui aprecies molt et confondrà. Creies que tot anava bé entre vosaltres, però començaràs a tenir dubtes. No et precipitis perquè un mal dia el té tothom. Esperat uns dies abans de prendre una decisió.

LLEÓ 
T'estàs comparant massa amb algú en concret i cada dia estàs més competitiu. Vigila perquè et pots acabar emportant una decepció. Pensa en el teu benestar i no en el que pensen els altres. 

VERGE 
No saps exactament el què vols i això no t'ajuda a l'hora de trobar estabilitat. És per això que ara mateix no et convé fer canvis radicals dels quals en un futur et podries penedir. En l'amor, venen dies favorables. 

BALANÇA 
Avui, si no perds la paciència i ets hàbils, podràs aconseguir un objectiu personal que fa temps que perseguies. Tens sort en les relacions, així que aprofita-ho i fes servir el teu do de paraula per persuadir. 

ESCORPÍ 
Avui tindràs l'oportunitat de demanar una recompensa per la feina feta. Sents que et deuen alguna cosa després de la teva dedicació i no vols deixar-ho passar. Lluita pel que vols.

SAGITARI 
Avui la pressió no et deixarà avançar. Et sentiràs bloquejat i et costarà tenir idees creatives. Intenta gestionar millor l'estrès que estàs vivint i les coses s'aniran posant al seu lloc. Necessites temps per tu i els altres ho han d'entendre.

CAPRICORN 
Avui et sentiràs realment comprès per una persona del teu entorn i li confessaràs un problema que feia temps que duies a dins i et pesava. La conversa t'anirà bé per alliberar tensions. 

AQUARI 
Ets una persona ambiciosa i això fa que de vegades pensis massa en el que pots aconseguir en comptes de centrar-te en el que estàs vivint. Abans de fer plans de futur, soluciona els problemes que tens en el teu entorn. 

PEIXOS 
Avui rebràs crítiques per una de les teves accions. Si tu creus que no has fet res malament, segueix a la teva i el temps calmarà les coses. Al final del dia algú t'alegrarà amb una bona notícia. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: