Logotip de Adolescents.cat

Què diu la teva manera de caminar sobre tu?

per Redacció, el 29 de març de 2023 a les 06:00
Una investigació publicada a la revista Social Psychological Pesonality Science va descobrir que la manera de caminar d'una persona diu molt sobre la seva personalitat.

A l'estudi van participar 15.000 persones compreses entre els 25 i els 100 anys. Els trets principals que es van analitzar van ser l'amabilitat, l'obertura a noves experiències, la inestabilitat mental, l'extraversió i la velocitat a l'hora de caminar.


Els participants que caminaven més ràpid van presentar tets com l'extraversió, la consciència de les coses i l'obertura a noves experiències. Segons els investigadors, eren el tipus de persona que definiríem com a "cul inquiet".

Els participants que caminaven més lent van presentar molta estabilitat emocional. Eren persones segures de si mateixes, però també van presentar atributs neuròtics.


I, els homes i les dones que caminaven fent passes petites i amb lleugers balancejos tant de cames com de peus eren vistes com a persones vulnerables.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: