Aquesta famosa cantant, atacada per un fan durant un concert

per Redacció, el 29 de març de 2023 a les 06:00
La cantant Belinda ha denunciat públicament l'ensurt que va patir durant el concert que va donar el cap de setmana passat a Mèxic.

En les últimes hores s'ha viralitzat un vídeo on es pot veure com un dels assistents va saltar-se tots els sistemes de seguretat i va pujar a l'escenari per abraçar i petonejar a l'artista. El fan estava molt emocionat i, segons va indicar la cantant, anava borratxo.


Quan aquest se li va tirar a sobre, l'equip de seguretat va córrer a apartar-lo d'ella. Ella li va dir: "Et juro que si et relaxes no t'agafaran", i va seguir abraçant-lo. Quan per fi el van aconseguir baixar de l'escenari, la Belinda li va dir: "Queda't aquí i et prens això i respires perquè quasi et dona alguna cosa".
 
@es_hoy12 #dúo con @marcomeza25 #feriadelasfresas #belinda #video #tiktok #wow #wow ♬ sonido original - Marco Meza

Després es pot escoltar com l'artista li diu que l'ha espantat i informa el públic que està borratxo. Més tard, quan va acabar el concert, la cantant va comunicar a Instagram el que havia succeït.

"Al concert d'avui ha pujat una persona a l'escenari, gairebé em llença i em faig mal, a més de l'ensurt que m'he endut, em fa molt de mal l'esquena", explicava a una història d'Instagram.
 


També ha volgut llançar un missatge als seus fans: "El que més estimo en aquesta vida és els meus fans, per això els tracto amb tant d'amor i delicadesa, i em prenc sempre el temps de donar-los el seu lloc, sé que la persona que va pujar ahir ho va fer amb bona intenció i l'eufòria possiblement va fer que no mesurés la seva força, jo estic bé, només em vaig espantar en el moment, la qual cosa és normal, estimo molt a tots i cadascun dels que van ser ahir al concert i els que m'acompanyen cada dia de la meva carrera".
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: