Així ha canviat Lola Lolita a les xarxes socials

per Redacció, el 10 d'abril de 2023 a les 06:00
La Lola Lolita va començar a les xarxes socials amb tan sols 13 anys. L'any 2015 es va crear el seu compte a Musical.ly i amb 16 anys ja havia aconseguit el seu primer milió de seguidors a la plataforma.

Actualment, té 20 anys i 10 milions de seguidors a TikTok, plataforma on la segueixen artistes com Shakira, Lola Índigo, Rosalía o David Bisbal. En els seus vídeos es mostra tal com és ella i els seus seguidors l'adoren pels seus vídeos ballant. A Instagram, en canvi, penja un contingut diferent basat en fotos seves que es fa de viatge i amb peces de roba molt estiloses.


Tot i que no té un perfil propi, cada cop s'està deixant veure més a Twitch amb el seu nòvio Isaac Belk, conegut com a Ibelky. Les seves aparicions han permès que molta gent conegui a la real Lola Lolita i cada cop són més les persones que afirmen que els cau molt bé. Les seves intervencions solen ser molt divertides, plenes de riures.
 

Quan va començar al món de les xarxes socials només era una nena i ara ja és una dona adulta. És normal que hagi canviat molt, tant personalment com físicament. Corren molts rumors sobre possibles operacions estètiques que s'ha fet, però ella ha assegurat que a la cara només s'ha operat els llavis, posant-se àcid hialurònic. Pel que fa als pits, la influencer no vol parlar del tema, ja que no vol influenciar a ningú.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: