Polèmica amb Ana Obregón i la gestació subrogada: què en penseu?

per Redacció, el 29 de març de 2023 a les 09:21
Ana Obregón és tendència pràcticament a totes les xarxes socials des d'ahir. El motiu? L'exclusiva de la revista Hola! El mitjà informava aquest dimarts que l'actriu havia estat mare, als seus 68 anys, per gestació subrogada, el que també es coneix com a ventre de lloguer.

Segons informa la revista, Ana Obregón va portar el procés en secret i només ho va comunicar a les seves germanes i família més propera. Ara que la notícia s'ha fet pública, però, l'actriu està sent la diana de moltes crítiques.


En primer lloc, molts qüestionen si els 68 són una edat adequada per criar un fill. En aquest sentit, també posen en dubte que la gestió subrogada sigui el mètode més idoni. Recordem que en la tècnica del ventre de lloguer, una dona i la persona que vol ser mare arriben a un acord pel qual la dona es queda embarassada i quan pareix dona el fill o filla a la persona que l'ha "contractada". El preu d'aquest mètode sol superar els 100.000 euros.


 

És per tot plegat que diverses persones estan acusant Ana Obregón de ser egoista, ja que per exemple, diuen, podria haver apostat per l'adopció o l'acollida.

Un altre tema molt comentat ha estat el dol de l'actriu, que va perdre el seu fill gran el 2020 a causa d'un càncer. Diversos usuaris qüestionen si la decisió d'Ana Obregón ve empesa per la pèrdua que va patir i es pregunten si és la millor manera de gestionar un procés de dol.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: