L'horòscop de l'amor: del 29 de març al 4 d'abril

per Redacció, el 29 de març de 2023 a les 09:55
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
Diuen que atraiem allò al que estem predisposats o oberts a conèixer. Aquesta setmana, hi ha algú a prop teu que només necessita sentir que tens les portes obertes perquè faci un pas. Si estàs receptiu/va i ets amable, aquesta persona et sorprendrà. Dia de la sort: Diumenge.  

TAURE (3/5)
Moltes vegades si volem aconseguir una cosa, hem de cedir en una altra. En el cas de les relacions, buscar l’equilibri està a l’ordre del dia. Per això, si vols que la relació prosperi, et tocarà cedir però veuràs com sortiràs guanyant. Consell: Es tracta de negociar, no de perdre. 

BESSONS (2/5)
Últimament la comunicació amb la persona que t’agrada és escassa. Segurament heu anat a la vostra i ara has de busca la manera de tornar a connectar. El que necessiteu és fer un repàs per posar-vos al dia de tot. Consell: Quan hi tornis a parlar, assegura’t que tindreu molta estona. 

CRANC (4/5)
Si tens parella, ha arribat el moment de fer un pas més. És un bon moment per presentar-li a algú proper, com un amic/ga o un familiar. Si no tens parella, tindràs una conversa especial amb la persona que t’agrada i veuràs l’oportunitat perfecte de sincerar-te. Color: Vermell. 

LLEÓ (3/5)
No deixis que la vostra relació es refredi. Tan si creus que les coses ja van bé, com si penses que encara esteu coneixent-vos, fes que les converses flueixin i aconsegueix la seva confiança. Algú del passat apareixerà quan menys t’ho esperes. Dia de la sort: Divendres. 

VERGE (3/5)
Una pel·lícula, una cançó o un retrobament farà que et traslladis al passat i t’envaeixi la nostàlgia per un amor perdut. Això farà que estiguis menys receptiu/va a coses noves. Vés amb compte: Una oportunitat d’enamorar-te està molt a prop. No et tanquis en banda.  

BALANÇA (3/5)
Si tens parella, una proposta farà que us apropeu encara més i consolideu la vostra relació. Si estàs solter/a, serà un bon moment per fer un pas més. No costa tant fer un pel pas de l’amistat a l’amor. Consell: Sovint, la paraula adequada o el petó oportú fan la màgia. 

ESCORPÍ (2/5)
No toleres gaire bé l’enveja i quan ve en forma de crítica, encara menys. La relació que tens, sigui de parella o amistat, farà un petit pas més. Fes cas dels seus consells. Consell: Vigila amb algú del teu entorn que intentarà treure’t la il·lusió que tens amb la persona que t’agrada.

SAGITARI (4/5)
Aquesta setmana estigues molt al cas perquè passaran moltes coses noves i no et pots perdre detall. Algú molt interessant apareixerà i et captivarà des del primer moment. Estigues receptiu/va a conèixer-lo/a perquè et sorprendrà. Connexió especial amb: Bessons i Taure. 

CAPRICORN (3/5)
Una persona del passat tornarà per demanar-te consell i perquè necessitarà la teva ajuda. Demana-li que et deixi clares les seves intencions abans d’involucrar-te emocionalment o pots patir les conseqüències. Consell: Controla les teves paraules i no siguis impulsiu/va. 

AQUARI (3/5)
La lluna t’afectarà i de cop et plantejaràs quina és la vida que vols i què és el que tens. La relació que tens amb algú especial es veurà afectada i has de pensar molt bé què li vols dir abans no arribi una discussió. Vés amb compte: el problema potser no ve de la teva relació.

PEIXOS (3/5)
Si tens parella, hauràs de parlar amb ella per poder canviar la situació que teniu i explicar-li què és el que no t’agrada. Si no tens parella, has d’obrir el teu cercle d’amistats per conèixer gent nova. El canvi d’aires et farà veure-ho tot més fàcil. Connexió especial amb: Escorpí.  




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: