7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 29 de març de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Quan anava a infantil al pati hi havia un lloc que et podies amagar i jo i un nen anàvem allà. Si no recordo malament ell m'ensenyava el seu penis.

Noia, 16 anys
Doncs la veritat és que aquest any estic super enamorada del meu tutor. El que passa és que jo no he fet ni el meu primer petó, ni he tingut sexe ni res. Estic pilladíssima per ell perquè és súper guapo i ens mirem cada dos per tres, em va guinyar un ull i ara estic intentant fer el primer pas abraçant-lo. Com m'agradaria tirar-me'l o menjar-li la boca.

Noi, 16 anys
A batxi vam fer una setmana de tallers i em vaig enamorar del meu tallerista d'uns 30 anys. Quin morbo. Parlem cada dia per WhatsApp i em va dir que era molt guapo. No sé què fer... em va dir per quedar, però tinc por que no em faci mal. Què faig?

Noia, 14 anys
M'agrada una de les meves millors amigues i no sé com dir-li. Sé que ella no està interessada en aquestes coses però bueno. El pitjor és que porto així ja cinc mesos, m'agradaria que no m'agradés, però és que no puc i tampoc vull que aquesta merda acabi destruint la nostra amistat.

Noi, 15 anys
Un dia estava a classe i el meu profe es va acostar a mi a donar-me l'examen. Total que jo estava calent i el profe era molt jove i al final em va veure empalmat.

Noia, 16 anys
Porto del de l'inici de gurs molt enamorada del meu professor de filosofia, ja que compartim gustos com ara la passió per la música, d'aspecte sembla molt jove, però llastimosament té 42 anys :(

Noia, 17 anys
Això no ho sap ningú. Jo tinc una germana amb la qual un dia ens va donar el calentón i vam acabar menjant-nos i tocant-nos les parts íntimes mútuament. Ens van pillar de cop, van obrir la porta de la meva habitació i em van veure amb els pantalons baixats i ella de genolls davant del llit. Vam haver de dir que era jo sola que m'estava tocant per no dir això que ningú sabia fins fa una estona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: