Així és el pis de la Paula Gonu

per Redacció, el 30 de març de 2023 a les 06:00
La Paula Gonu ha tingut la sort de poder fer una reforma integral d'un dúplex de Barcelona i convertir-lo en el pis dels seus somnis. Ha optat per detalls negres, amb pinzellades daurades i fusta de color clar, creant espais acollidors i molt macos.

Un dels llocs preferits de la influencer és la cuina, on es podria passar hores i hores creant plats. Com es pot observar als seus vídeos, predomina el color blanc en els armaris i a les parets. Els mobles també tenen detalls daurats i la paret està decorada amb rajoles petites retro. L'acabat de l'aigüera és nòrdic i aporta un toc molt original a la seva cuina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐭PAULA GONU (@paulagonu)


El terra de la casa és de fusta i la sala d'estar comunica amb la cuina, ja que li agrada que l'espai sigui obert, però alhora no vol deixar passar les olors. Per aquest motiu hi ha una vidriera que separa els dos espais.


La sala d'estar també comunica amb la zona exterior, ideal per prendre l'aire. També trobem el menjador que a vegades utilitza com a oficina i els mobles són de color fusta i blanc. Pel que fa al sofà, és gran i perfecte per descansar.

Com no podia ser d'una altra manera, el pis està ple d'armaris amb marcs daurats. El lavabo també és blanc amb acabats en negre mate, igual que les rajoles del terra. La zona del vestidor i tocador queda apartada per tal d'evitar la humitat.

El pis superior compte amb un bany complet, amb el terra rosa i una banyera. També té l'estudi per treballar i una habitació de convidats.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: