Així seran les noves emoticones de WhatsApp

per Redacció, el 31 de març de 2023 a les 06:00
[inicicentrareport]Les emoticones s'han convertit en un imprescindible a l'hora de comunicar-nos. Ens permeten transmetre les nostres emocions i donar-li intencionalitat als missatges. WhatsApp és una de les aplicacions on més s'utilitzen i d'aquí poc en trobarem de noves.

L'aplicació de missatgeria instantània ha anunciat que incorporarà un total de 21 emoticones més i, si es té en compte els diferents colors de pell, en seran 31. Entre les incorporacions trobarem animals, utensilis, menjar, cors, caretes, etc. Tot el necessari per donar-li joc a les nostres converses.

 
Així doncs, pel que fa a les parts del cos trobarem una cara que tremola, cors de color celeste, gris i rosa claret, i una palma de la mà b, empenyent a la dreta o a l'esquerra.


Respecte als animals, s'incorporarà el cap d'un ant, un ruc, un corb, una oca i una medusa. I, també veurem una ala blanca, una flor de jacint, una arrel de gingebre, el símbol del wifi, una pinta, un ventall, una flauta i el símbol del Khanda, una espasa recta situada entre dues espases corbes.

De moment aquestes emoticones només estaran disponibles als dispositius Apple, ja que formen part de les novetats que ha afegit l'iOS 16.4. A poc a poc, però, arribaran a la resta de dispositius.