En què està inspirada aquesta cançó que és tendència?

per Redacció, el 30 de març de 2023 a les 06:00
El nou cd de l'Ana Mena, 'Bellodrama', està sent tot un èxit. Una de les cançons més escoltades està sent 'Me he pillado x ti', la qual canta amb la Natalia Lacunza.

La cantant ha assistit al programa d'Antena 3, 'El Hormiguero', i ha explicat en què es va inspirar per escriure aquesta cançó que considera una de les més alegres que ha fet mai.




"Nosaltres, els artistes, estàvem molt fastiguejats perquè no podíem ni fer concerts, ni treballar ni agrupar tanta gent. Així que em vaig trobar amb un estiu lliure, sense feina, en què em vaig dir a mi mateixa que m'apuntaria a tot allò que em proposessin", va començar explicant.


Va ser en aquella època quan una amiga li va proposar viatjar a Itàlia per veure a un amic seu i l'Ana va acceptar sense dubtar-ho. Van quedar a casa del seu amic i un dia van fer una festa amb més gent: "Estàvem vint-i-cinc persones bevent mojitos i margarides i les dues ja estàvem posant l'ull. Hi havia un noi com a la meva esquerra en una cantonada que no parlava i tenia la mirada perduda. Em transmetia una cosa bonica i vaig dir que m'encantava".

Però parlant amb els seus amics es va assabentar que tenia novia i el va donar per "impossible". Quan va arribar a Espanya, però, li va estar xafardejant les xarxes socials per veure si seguia o no amb la seva novia i, de sobte, "al cap de sis o set mesos em truca la meva amiga i em diu que ja no està amb ella".

Aleshores va decidir escriure-li una cançó, però mai va arribar a enviar-li perquè quan van acabar la producció ell ja tenia una altra novia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: