Què ha passat entre Emily Ratajkowski i Olivia Wilde després del petó amb Harry Styles?

per Redacció, el 30 de març de 2023 a les 08:59
Fa uns dies començava a circular el rumor que Harry Styles i Emily Ratajkowski estaven junts. Les especulacions van iniciar-se després que es fes públic un vídeo on hi apareixerien el cantant i la model fent-se un petó pels carrers de Tòquio.
L'artista va passar uns dies al Japó amb motiu de la seva gira mundial i pel que sembla Emily Ratajkowski el va acompanyar. 


Què ha passat entre l'Olivia Wilde i l'Emily Ratajkowski


Recordem que Emily Ratajkowski ja fa gairebé un any que va sol·licitar el divorci al seu marit, el productor de cinema Sebastian Bear-McClard, després de quatre anys de matrimoni i un fill en comú, Sylvester Apollo Bear.



Pel que fa a Harry Styles, ell i Olivia Wilde van deixar-ho l'any passat. Van decidir agafar camins separats a causa de les seves complicades agendes. El cantant estava immers de ple en la seva gira i la directora i actriu estava començant diversos projectes. A més a més, Olivia Wilde va assegurar que volia enfocar-se en la criança compartida dels seus fills amb Jason Sudeikis, el seu exmarit.
 
Sembla, però que Oliva Wilde no s'hauria pres massa bé la possible relació del Harry amb l'Emily. Segons expliquen des de Page Six, l'actriu va assabentar-se de la notícia a través de la premsa. Ni el cantant ni la model, amb qui manté una amistat des de fa anys, li van explicar que s'estaven veient.

És per això -sempre segons Page Six- que l'Emily s'ha disculpat amb l'Olivia a través de diversos missatges i li ha demanat que no s'ho prengui com una traïció. De moment, cap d'ells ha fet declaracions sobre el que està passant, així que tot són especulacions.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: