Shakira llança un nou missatge a la Clara Chía

per Redacció, el 30 de març de 2023 a les 06:00
La Shakira ha tornat a llançar un missatge a la Clara Chía, la nova parella d'en Gerard Piqué.

Voluntàriament o involuntàriament, l'artista ha tornat a ser el centre d'atenció després de compartir una publicació a Instagram. A la imatge apareix en un primer pla amb una dessuadora marró i un barret negre, però el joc de llums i ombres és la protagonista de la imatge: "Chiaroscuro".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Com es pot observar, la cantant ha decidit fer referència als colors de la seva imatge amb una paraula italiana que comença amb el cognom de la jove. La traducció al català seria "clarobscur", que també fa referència al seu nom.


Així doncs, la Shakira ha volgut, un cop més, recordar a la nova parella del seu exmarit, amb qui li va ser infidel. I és que després de la Sessió 53 que va gravar amb el Bizarrap, l'artista ja no té por de res.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: