Horòscop del dia: 30 de març

per Adolescents.cat, el 30 de març de 2023 a les 09:34
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Intenta no idealitzar les persones, perquè després t'acaben decebent. Si ja veus alguna cosa que no t'agrada, no la passis per alt i fes cas als senyals. Pensa en tu i en el que vols, no en el que desitgen els altres.

TAURE 
Dedica't més temps a tu i a allò que t'agrada. Et sents una mica perdut, i és normal, estàs passant uns dies d'alts i baixos que t'estan confonent. Centrar-te en activitats que t'omplen et farà estar millor. Compte amb les relacions personals, no és un bon moment per començar una discussió innecessària. 

BESSONS 
Hi haurà un tema que hauràs de deixar de banda, encara que hi hagis dedicat molts esforços. Avui hauràs de prioritzar o veuràs com no pots atrapar-ho tot. Algú de la teva família serà un suport molt important. 

CRANC 
Algú que estimes està passant per un mal moment i no saps com actuar. No te n'allunyis i parla amb ell/a, necessita tenir-te a prop. Acompanyar-lo potser no serà senzill, però saps que és el que has de fer. 

LLEÓ 
Avui una informació t'alegrarà el dia i et farà veure les coses diferents. La teva confiança per afrontar certs reptes s'enfortirà i sentiràs que ets capaç de gairebé tot. 

VERGE 
No et precipitis a l'hora d'escriure a algú. Pensa molt bé el que vols dir o les teves paraules poden ser malinterpretades. Demana consell a un amic/ga, et pot anar bé a l'hora d'arreglar aquest assumpte. 

BALANÇA 
Avui potser hauràs d'interrompre una activitat que et venia molt de gust, per un fet imprevist. Això, però, farà que la teva relació amb algú es vegi reforçada. En el terreny de l'amor, és bon moment per avançar. 

ESCORPÍ 
Avui viuràs un dia molt intens i tindràs una conversa que t'ajudarà a tancar ferides. Feia dies que no senties les teves amistats tan a prop i això et farà millorar els teus ànims. 

SAGITARI 
Hi ha un tema que no acabes de tancar i que et descol·loca. Quan creies que el tenies oblidat torna a sorgir i et veus incapaç de trobar una solució. Potser és que fins ara has demanat consell a les persones equivocades i t'has escoltat massa poc a tu. 

CAPRICORN 
No passa res per tenir un dia nostàlgic en què t'omplen els records del passat. Aprofita-ho per reflexionar, per tancar possibles temes oberts i per perdonar a aquella persona que encara t'impedeix avançar. 

AQUARI 
Aconseguir el que vols no sempre és senzill, però no t'has de rendir. Els resultats acabaran arribant i et sentiràs orgullós d'haver-te esforçat. En el terreny de l'amor, avui viuràs un dia ple d'emocions que et faran reviure sentiments passats. 

PEIXOS 
Aconseguir el que vols no sempre és senzill, però no t'has de rendir. Els resultats acabaran arribant i et sentiràs orgullós d'haver-te esforçat. En el terreny de l'amor, avui viuràs un dia ple d'emocions que et faran reviure sentiments passats. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: