Jessica Goicoechea se sincera sobre el maltractament que va patir per part del seu ex

per Redacció, el 31 de març de 2023 a les 06:00
Jessica Goicoechea ha assistit al programa de Luc Loren, 'No estamos locas', en col·laboració amb Somos Estupendas, per parlar de la seva ruptura amb River Viiperi i ajudar a tothom que estigui passant per una situació similar.

La model i empresària de 26 anys ha parlat de la seva salut mental i ha narrat una de les vivències més dures que ha viscut mai: "Per mi no és fàcil parlar d'aquests temes. Vaig passar dos anys i mig amb algú jugant amb la meva ment. Em va matar", va començar a explicar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luc Loren (@lucloren)


Quan fa la vista enrere, li és molt difícil pensar en moments bonics. "Els mals moments tenen tantíssim pes que no hi ha manera de pensar en una cosa positiva", reconeixia. I és que abans que arribés l'agressió física, va patir molt maltractament psicològic i és "molt pitjor".


"Va començar amb petites coses, que deixes passar. Després segueixen allunyant-te dels teus éssers estimats, començant amb els teus amics i després els teus familiars. Ho feia per crear dependència", assenyalava la model.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luc Loren (@lucloren)


També afirmava que va intentar deixar la relació molts cops, "però em sentia mala persona si el deixava". A més, manifestava que quan pitjor estaven, és quan més perfecta semblava la seva relació a les xarxes.

Però va arribar un dia que va decidir posar punt i final a la història i "la cosa va arribar a les mans. Cosa que no esperava", afirmava. "Hauria d'haver denunciat (abans), però la meva única preocupació era que ell estigués bé", concloïa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: