Lucía Bellido parla sobre les seves polèmiques amb Naim Darrechi

per Redacció, el 31 de març de 2023 a les 06:00
Lucía Bellido ha estat convidada al podcast 'Animales Humanos' i ha parlat sobre la relació que va tenir amb en Naim Darrechi.

Quan l'entrevistador li va preguntar per ell, ella no va dubtar a dir que "és una persona que no hauria de tenir mòbil". A més, ha explicat que per culpa dels problemes que va tenir amb ell es va passar dies plorant i que fins i tot va gravar uns vídeos demanant que la deixessin tranquil·la. "No té empatia, és apàtic", afirmava després de confessar que ell responia al seu dolor rient.

 
@bunnythecaat Respuesta a @vivianagonzalez765 #luciabellido #naimdarrechi #yerimuaa #luciabellido❤💕 ♬ sonido original - Bunny ت

La influencer ha explicat que per culpa d'això va patir ansietat, depressió i insomni, amb tan sols 17 anys. Va estar un temps sense voler sortir del llit, va perdre deu quilos, i avui dia encara està prenent medicació per estar bé. Va compartir que si no hagués sigut per la seva mare ella no hauria tirat endavant.

 
@animales_humanos @Lucía Bellido🦂 se sincera sobre su salud mental en “Animales Humanos” #viral #parati #labellido #fypシ #hazmeviral ♬ sonido original - Animales Humanos

El motiu pel qual s'ha obert en aquesta entrevista és perquè vol que la gent "humanitzi" als influencers i deixi de pensar que la seva vida és perfecte. I també ha fet veure que els diners no donen la felicitat, ja que ella ha arribat a estar molt malament tenint molts diners.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: