Aitana es pronuncia sobre la seva relació amb Sebastián Yatra

per Redacció, el 31 de març de 2023 a les 09:11
Aitana Ocaña ha trencat el seu silenci aquest dijous en una entrevista amb Ibai Llanos. La cantant catalana s'ha pronunciat per primera vegada sobre com s'ha sentit durant els últims mesos després de descobrir-se la seva relació amb Sebastián Yatra.

L'artista ha confirmat que la seva nova cançó, Los Ángeles, parla de com "jutja la gent" a través del que veu en una revista o a Twitter. "Realment no sabeu la història de res, no sabeu què hi ha darrere de la vida de cada persona", explica la catalana.


Tot i això , Aitana ha volgut aclarir que no va existir una infidelitat en la relació amb Miguel Bernardeau: "Hi ha molta gent que parlava d'infidelitat o de no infidelitat. No. Òbviament, jo no estic a favor d'aquesta mena de coses".


En aquest sentit, també ha deixat clar que ara mateix s'"està deixant portar" i pensa fer el que li vingui de gust "mentre no faci mal a ningú".
[youtube]http://youtu.be/nq7boY1CCgc[/youtube]
Pel que fa a la seva relació amb Sebastian Yatra, ha donat a entendre que tot just estan començant i que encara no hi ha etiquetes. "Hi ha processos en la vida de les persones en què ni tu mateix saps què dir perquè ni tu mateix saps en quin moment estàs".






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: