Aquest famós personatge de Disney Channel era bisexual?

per Redacció, el 4 d'abril de 2023 a les 06:00
Fins fa pocs anys, les relacions homosexuals i bisexuals no estaven ben vistes a la televisió i moltes pel·lícules i sèries es van veure obligades a deixar de banda aquest tipus de trames.

A Disney trobem casos com el del personatge Ryan Evans de High School Musical o l'Alex Russo de la sèrie 'Los Magos de Waverly Place", la còmedia sobre una família de mags que intentava ocultar els seus poders.


Peter Murrieta, el guionista de la sèrie, ha confessat a 'Wizards of Waverly Pod', el podcast que han llançat recentment Jennifer Stone i David DeLuise (protagonistes de la sèrie), que es va plantejar afegir a la trama la bisexualitat d'Alex Russo, interpretada per Selena Gomez.
 
@jenniferlstone We know you wanted Stalex…we wanted it too. #wizardspod #wizardsofwaverlyplace #disneytok ♬ original sound - Jennifer Stone

Concretament, ha confessat que li hagués agradat "jugar més amb la relació entre Stevie i l'Alex, però no ho podíem fer en aquella època". Tot i això, assegura que per a ells "estava molt clar quin tipus de relació van mantenir" els personatges.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: