Com es van conèixer la Rosalía i en Rauw Alejandro?

per Redacció, el 3 d'abril de 2023 a les 06:00
La Rosalía i en Rauw Alejandro estan molt feliços d'haver tret el seu primer EP junts i de parlar sobre el seu amor.

Tot i que la seva relació pot semblar idíl·lica, en realitat és com qualsevol altra relació. De fet, es van conèixer d'una manera molt simple: a través de les xarxes socials. Com han explicat a Billboard, van començar a respondre's les històries i a parlar per missatges directes a Instagram fins que finalment es van conèixer.


La primera vegada que es van veure en persona va ser als Grammy Latinos de 2019 que es van celebrar a Las Vegas. En Rauw va confessar que estava molt nerviós i fins i tot recorda com anaven vestits: ell amb una jaqueta groga i ella amb un vestit negre. "La vaig veure baixar les escales i em vaig posar encara més nerviós", explica el cantant.

''Va ser amor a primera vista. 100%. Sense cap dubte. Tot i que estava enamorat de tu des de la primera foto de tu que vaig veure", li va dir el porto-riqueny a la Rosalia. "Jo des que vaig sentir el teu nom", li va contestar ella.




I és que no hi ha cap dubte de que els artistes tenen una relació molt sana i que seran molt feliços junts. Per aquest motiu, després de 3 anys de relació, han anunciat que es casaran.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: