Logotip de Adolescents.cat

5 postures sexuals per tenir un orgasme

per Redacció, el 10 d'abril de 2023 a les 06:00
La majoria de dones tenen problemes a l’hora d’arribar a l’orgasme a través de la penetració. Solen preferir el sexe oral i l’estimulació manual del clítoris, motiu pel qual és bona idea utilitzar vibradors, lubricants i joguines sexuals.

També cal tenir en compte que hi ha postures sexuals que permeten l’accés al clítoris i que, per tant, és més fàcil que les dones arribin a l’orgasme. A continuació et compartim algunes:

 


Versió sense playbuzz
Missioner renovat
Comença amb la posició normal del missioner, és a dir, estirada boca amunt i amb la teva parella a sobre. Després, demana-li que pugi el seu cos cap al teu cap, per tal que la seva pelvis estigui una mica més alta que la teva. Aleshores, en comptes d'empènyer cap a dins i cap enfora, començarà empenyent suaument cap a la teva pelvis. Així s'aconseguirà l'estimulació del clítoris.

Gosset boca avall
Col·locat a sobre les teves mans i els teus genolls mentre la teva parella et penetra per darrere. Si vols més intensitat, pots recolzar-te a sobre els colzes, ja que aquest angle augmentarà l'estimulació del punt G. A més, la teva parella podrà estimular-te el clítoris amb la mà o ho podràs fer tu mateixa.

El pont
Estira't boca amunt, posa els peus plans i eleva els malucs. La teva parella s'haurà de col·locar de genolls davant teu. Així formaràs un pont amb el teu cos i la penetració estimularà el punt G. La teva parella et pot sostenir els malucs i pots provar diferents angles pujant i baixant els teus malucs.

Vaquera invertida
Demana a la teva parella que s'estiri boca amunt mentre tu et col·loques a sobre seu donant-li l'esquena. Mentre et mous amunt i avall prova d'inclinar-te, ja que això obtindràs sensacions diferents. També pots inclinar-te enrere aguantant-te amb les teves mans. La teva parella pot fer-te carícies a l'esquena o, si recolza la seva esquena a un coixí, pot tocar-te els pits i el clítoris.

Cullereta
Tomba't de costat i que la teva parella faci el mateix, de manera que quedis donant-li l'esquena. Aquesta postura és molt íntima i romàntica i, a més, permet l'estimulació del clítoris. Pots demanar-li a la teva paella o tocar-te tu mateixa de la manera que t'agrada. Si voleu, podeu utilitzar un vibrador.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: