L'última indirecta de Shakira a Piqué i la indignació per les declaracions del futbolista

per Redacció, el 3 d'abril de 2023 a les 09:19
Shakira ja ha maxrat de Barcelona i s'ha instal·lat a Miami. La cantant colombiana ha posat rumb de manera definitiva als Estats Units al costat dels seus fills, Milan i Sasha. Abans de marxar, però, Shakira ha deixat un contundent missatge al seu compte d'Instagram.

"Em vaig establir a Barcelona per donar una estabilitat als meus fills, la mateixa que ara busquem en un altre racó del món al costat de la família, els amics i el mar.

Avui iniciem un nou capítol a la recerca de la seva felicitat. Gràcies a tots els que van surfejar  tantes onades allà a Barcelona, la ciutat on vaig aprendre que sens dubte l'amistat és més llarga que l'amor", ha escrit Shakira.
 

L'última frase ha estat molt comentada, ja que suposa una clara indirecta a Gerard Piqué. De fet, la setmana passada el futbolista generava polèmica parlant sobre Shakira en un directe amb Gerard Romero.

L'esportista, que al principi no volia comentar el tema, va acabar dient que "el tema de tirar beef és la moda", però "no es pensa en les conseqüències que pot tenir" ni en el mal que pot fer a les persones, referint-se a la cançó de Shakira en què l'anomena a ell i a Clara Chía.

A part, també va carregar contra els fans de la cantant en unes declaracions que molts han interpretat com a racistes, ja que va fer menció específica de la seva nacionalitat: "La meva exparella és llatinoamericana, i no saps la de hate que he rebut per xarxes socials per part dels seus seguidors", va assegurar Piqué: "Estic molt decebut, que els donin pel cul. Viu la teva vida, deixa de molestar".
 
@twitch.esland PIQUE CONTESTA A SHAKIRA😳🫢#kingsleague #gerardpique ♬ sonido original - twitch.esland CLIPS📹
@messirvekekw Piqué Habla del Acoso que A Recibido De Latinoamérica Después de Dejarlo Con Shakira 😱😱 #parati #pique #shakira #gerardromero #twitchclips #twitchstreamer #fyp ♬ sonido original - Messirve✌️


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: