Qui és la nova parella del polèmic tiktoker Naim Darrechi?

per Redacció, el 3 d'abril de 2023 a les 06:00
El tiktoker Naim Darrechi s'ha guanyat molts enemics al llarg de tota la seva trajectòria, però sembla que això no l'impedeix viure la vida a la seva manera. Actualment està vivint a Mèxic i recentment ha fet pública la seva nova relació amb Yeri Mua, una creadora de contingut a TikTok amb més de 10 milions de seguidors.
 
@yerimuaa @userue6qred9aa ♬ original sound - Cory

La parella ha admès que fa molt de temps que estan junts i que els és igual el que pugui pensar la gent. Els seus vídeos han rebut milions de visualitzacions i també moltes crítiques, però a cap dels dos sembla afectar-los.
@yerimuaa @userue6qred9aa ♬ sonido original - ℝ𝕆𝕃𝕀𝕋𝔸𝕊 𝟛𝟘 𝕊𝔼ℂ𝕆ℕ𝔻✨

Yeri Mua ha assegurat que és molt "venjativa" i que no deixarà que en Naim jugui amb ella. 

 
@yerimuaa Replying to @Sele Loera❤️🌠 ♬ original sound - Yeri MUA

Sigui com sigui, els dos influencers compten amb un gran historial de polèmiques i drames al darrere, per la qual cosa són molts els que opinen que el seu amor no sortirà bé.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: