Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 10 d'abril de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Estàs a l'altra classe i fa mesos que vam començar a formar part del mateix grup d'amics. Cada vegada ens portàvem més i he començat a notar una certa atracció per les dues bandes. M'encantaria poder avançar amb tu, però em fa por que no sentis el mateix.

Noi, 15 anys
Ets un noi 3 anys més gran que jo, ros/moreno, anem al mateix institut i hem intercanviat alguna mirada tot i que dubto que signifiqui alguna cosa. Portes alguna arracada i un pírcing al cartílag. Si saps qui soc enviem un missatge, tot i que dubto bastant que ho llegeixis...

Noia, 15 anys
Sé que segurament no llegiràs això, però jo ho haig de provar. Tens uns ulls preciosos, ets més baixeta que jo i som del mateix any. Ens vam conèixer a teatre musical ara fa un parell d'anys. El teu nom comença per A i sempre et tinc quan et necessito. Si saps qui soc obra'm si us plau :)

Noi, 15 anys
M'agrades des de fa més de 3 anys i no et puc treure del meu cap. Ets molt important per a mi i em fa molta ràbia que la gent no et valori com ets i et facin mal. Espero que en un futur arribis a saber tot el que sento per tu!

Noia, 15 anys
Ets el meu ex. Portàvem uns quants mesos junts, però la cosa no va acabar del tot bé. Tu ni em parles i no vols saber res de mi, però jo segueixo pillada de tu i tant de bo tornéssim a estar com abans. Et trobo a faltar.

Noia, 14 anys
Ets castany i et veig a vegades anant o tornant de l'insti. Normalment vas amb patinet, i una amiga em diu que algunes vegades m'has mirat, però no n'estic segura. Som del mateix poble i la teva inicial és la T, ets dos anys més gran. Si realment tens algun interès fes alguna cosa sense por que jo et contestaré molt amablement. Pista: ets molt del Barça com jo ;)

Noi, 15 anys
Ets un any més petita que jo i portem parlant molt de temps. Em vaig declarar un cop i no va acabar com esperava, però ara m'has tornat a parlar i no ho entenc. M'agrades molt i sempre t'ajudo amb els teus problemes 🫶🏻

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: