La parella del moment a TikTok posa punt final a la seva relació

per Redacció, el 4 d'abril de 2023 a les 06:00
Maeb i Miguel Misha, la parella de TikTok més viral del moment, ha tallat després de tan sols dos dies de relació.

Els creadors de contingut havien estat tontejant durant un temps a través de les xarxes socials i van oficialitzar la seva relació després de veure's en persona. Els seus seguidors van estar informats dels passos que donaven en tot moment i van saber quan estaven tenint la seva primera cita.

 
@tevasaenteral Misha y Maeb en directo #directo #parati #viral #salseo #salseoentiktok #tiktokespaña #maebymisha #besos ♬ sonido original - 👑

Tot i que se'ls podia veure molt satisfets amb la relació que estaven construint, sembla que no tot era tan maco com semblava. El tiktoker ha fet un directe per explicat que ja no estan junts i ha compartit una captura de pantalla on es pot veure a la Maeb burlant-se d'ell i del seu físic.

 
@lamabemabecitaa #parati #misha #maeb #fyp #viral #xyzbca #mensajes ♬ sonido original - la marranduscaa

"Tu ni madur ni guapo ets Misha i valdre que vals? Em pixo tu no m'arribes ni a la sola de la sabata, vaja és que no estaria amb tu, em fas fastig i no ets el meu tipus. M'agraden de la meva edat o més grans i d'un altre físic, no esquàlids. Ets un tio que mires el físic i el teu és nefast i vals una merda com a persona", es pot llegir.

Miguel Misha ha volgut aclarir que després de la cita ella li va escriure dient que s'ho havia passat molt bé i que l'endemà va començar a criticar-lo i a dir-li que havia anat a veure-la per fama i per diners.

Aquesta polèmica ha generat dos bàndols: d'una banda, els qui creuen la versió d'en Misha, i d'altra banda els qui recolzen la Maeb i pensen que l'única intenció d'en Misha era aconseguir més seguidors.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: