Aquestes són les feines que generen més infelicitat, segons un estudi de Harvard

per Redacció, el 4 d'abril de 2023 a les 07:52
La feina juga un paper important en la felicitat i és que, de mitjana, un cop entrem al món laboral, ens passem prop de 1.700 hores treballant a l'any. Per tant, el millor és optar per una ocupació que ens agradi i ens faci sentir realitzats.

Ara bé, hi ha algunes professions en què la gent és més infeliç que en d'altres? Segons la Universitat de Harvard, sí. El catedràtic de Psiquiatria de la Facultat de Medicina Robert Waldinger ha dut a terme un estudi per veure quins són aquells elements que ens aporten un major benestar quan estem treballant. Resultat? La possibilitat de crear relacions significatives amb els companys és un factor determinant perquè siguem feliços al nostre lloc de feina.

Tenint en compte això, l'investigador ha citat algunes de les ocupacions que provoquen més infelicitat:

 Guàrdia de seguretat en torns de nit
 conductors/es de camions que fan trajectes de llarga distància
 Repartidors/es de paqueteria 
 Persones que teletreballen i tenen poc contacte amb els seus companys/es


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: