Logotip de Adolescents.cat

La polèmica carta que el pare de Gerard Piqué va enviar a Shakira

per Redacció, el 4 d'abril de 2023 a les 08:07
Shakira ja ha marxat a Miami amb els seus fills. Aquest cap de setmana l'artista s'acomiadava de Catalunya i tancava l'etapa que va començar amb Gerard Piqué, del qual es va divorciar l'any passat.

El trasllat estava previst al gener, però es va retardar a causa de la delicada salut del seu pare, William Mebarak.


El que molta gent no sap és que l'artista tenia com a màxim fins aquest abril per abandonar la casa d'Esplugues de Llobregat on va conviure amb Gerard Piqué. El motiu? Quan ella i el futbolista es van divorciar, la casa va passar a ser propietat d'Inversions BCN Two & Two, una empresa gestionada pel pare de Piqué.

Doncs segons publica La Vanguardia, al cap de poc Shakira va rebre una carta del seu exsogre en què li demanava que abandonés la casa com més aviat millor. I no només això: en la carta també es fixava el dia 30 d'abril com a data límit pel desallotjament. De fet, en cas de no marxar, l'artista hauria d'haver pagat una multa.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: