Els tatuatges que Laura Escanes va dedicar a Risto Mejide (i els que vol eliminar)

per Redacció, el 4 d'abril de 2023 a les 08:40
Hi ha gent que mai es taturia res relacionat amb la seva parella. Altres, en canvi, no tenen cap problema en fer-se diversos tatuatges relacionats amb la persona amb qui tenen una relació amorosa. Aquest és el cas de Laura Escanes que es va fer tres tatuatges vinculats a Risto Mejide.
 

Al braç hi porta escrita la paraula "mía", el títol de l'article que la seva exparella li va dedicar. Un altre d'ells està relacionat amb la seva història d'amor, es tracta de les coordenades d'un punt concret del port de Ciutadella a Mallorca, lloc on sempre estiuejaven. I, finalment, un dels més polèmics: la signatura del publicista, un element que Laura Escanes es va tatuar a la zona del cul.
 

Doncs bé, ara que tots dos han refet la seva vida -ella està amb Álvaro de Luna i ell amb Natalia Almarcha, una jove de 27 anys-, Laura Escanes ha decidit eliminar alguns d'aquests tatuatges.

Així ho ha anunciat a través del seu compte d'Instagram, on ha demanat recomanacions de centres per esborrar alguns d'aquests símbols. Tot i que no ha fet públic a quins dels tatuatges vol dir adeu, diversos mitjans asseguren que eliminarà la firma de Risto Mejide.
 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: