Com solucionar els diferents problemes vaginals

per Redacció, el 8 d'abril de 2023 a les 06:00
El desconeixement que existeix al voltant de la vagina fa que moltes vegades s'ignorin els problemes relacionats amb ella i s'assumeixi que les seves alteracions són normals.

Com expliquen des de Vanitatis, els genitals femenins van variant amb l'edat, els parts, la menopausa, algunes patologies i la medicació. Amb els anys de menstruació també poden aparèixer problemes funcionals com molèsties durant les relacions sexuals o fregaments en practicar determinats esports.


També poden aparèixer problemes psicològics com una pèrdua en la seguretat sexual, prolapses i descontentament amb la forma de la vulva, així com problemes que es donen durant la menopausa com incontinència orinaria, sequedat vaginal o atròfia genital.

Tot i que moltes dones ho deixin córrer, tots aquests problemes tenen solució. Alguns necessiten passar per procediments d'estètica genital femenina, o ginoestètica, però també trobem metodologies no invasives com la que ha desenvolupat Inmode amb un capçal mèdic estètic capaç de rehabilitar els músculs d'un sòl pelvià feble i tractar la incontinència urinària originada per estrès, urgència o mixta a través d'una estimulació electromuscular, intravaginal i una reeducació neuromuscular.


Pel que fa a l'estètica, hi ha tractaments quirúrgics com la labioplàstia que redueix la mida de l'obertura vaginal i que pot anar acompanyada d'un canvi dels llavis majors i/o menors. També existeix la clitoroplàstia, una intervenció que amaga el clítoris i la himenoplàstia, que consisteix a restaurar l'himen.

I, finalment, aquelles persones que vulguin recuperar el to rosat dels genitals, poden sotmetre's a un blanquejament de la zona vulvar i anal a través de làser, cremes despigmentants i combinacions de peelings com el salicílic i el glicòlic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: