Quants diners cobra l'AuronPlay per un vídeo?

per Redacció, el 13 d'abril de 2023 a les 06:00
L'AuronPlay, un dels youtubers més coneguts del país, ha desvetllat en un directe de Twitch quants diners ha arribat a cobrar per un vídeo de YouTube.

Concretament, el youtuber va ensenyar el que havia cobrat pel vídeo de Contraland Police, que compta amb 2,4 milions de visualitzacions. "6.000 pavos per un puto vídeo de Contraland Police, és que YouTube compte, compte amb YouTube", deia mentre ensenyava la quantitat a càmera.

 
@cliperos.com #auronplay #auronplayclips #auron ♬ Chocorramito Guaracha - Remix - Dj Roderick

L'Auron va voler recalcar que de Twitch no pot dir res perquè té un contracte, però que "YouTube paga molt, és com l'etern oblidat, no? YouTube va com un tret. Per això dic, amics, el meu consell és que està bé ser streamer, però no t'oblidis de YouTube tampoc. Em refereixo, pots ser youtuber també i et pot arribar a anar bé".


També va aclarir, però, que arribar a tenir milions de visualitzacions no és tan fàcil com en altres plataformes com TikTok, però que si ho aconsegueixes pots arribar a guanyar molts diners.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: