Rosalía, embarassada?

per Redacció, el 4 d'abril de 2023 a les 11:31
Fa uns dies Rosalía i Rauw Alejandro anunciaven que estaven compromesos. Ara, una setmana més tard, es rumoreja que podrien estar esperant el seu primer fill.

Tot va començar el dia 31 de març quan el compte de Twitter de Pop Base, un portal especialitzat en famosos que sol publicar exclusives, va difondre un tuit assegurant que Rosalía estava embarassada de dos mesos.

 

Al cap de poc el tuit va ser esborrat, però els rumors van seguir. De fet, la gent va començar a recopilar vídeos on els artistes parlaven sobre la maternitat i la paternitat.


En una entrevista, Rosalía va deixar clar que "tenia una il·lusió molt gran" per tenir fills. Rauw Alejandro també va expressar el seu desig de ser pare: "Jo vull un parell de fills. Els que déu em doni. Jo no sóc qui els pareixo tampoc. Però has d'entendre que la meva dona té els seus contractes, els seus tours... Té les seves responsabilitats també", va dir.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: