Com és la 'revenge era' després d'una ruptura

per Redacció, el 29 de desembre de 2023 a les 06:00
Després d'una ruptura hi ha diferents fases. La primera sol ser la del dol i l'acceptació, però després apareix la ràbia i les ganes de menjar-te el món. A aquesta fase se la coneix com a 'revenge era' i és aquella època en què vols demostrar-li a la teva exparella que estàs bé sense ell/a.

Comences a fer coses per cuidar-te i veure't millor només perquè se'n penedeixi. Vols venjar-te. I aquesta set de venjança pot ser beneficiosa per a tu, però també molt perjudicial, ja que et pot jugar a la contra. Al final, per molt que estiguis fent coses per sentir-te bé amb tu mateix/a, les estàs fent pensant en ell/a i, per tant, aquesta persona és la prioritat dels teus pensaments.


Així doncs, la manera saludable d'entrar a la 'revenge era' és fent una llista d'aquelles coses que vols canviar de tu. Potser vols invertir tot el temps que passaves amb la teva parella en anar el gimnàs, o estalviar els diners que et gastaves en ell/a per renovar el teu armari. La idea és que et converteixis en la teva màxima prioritat i treguis a la llum la teva millor versió.

I és que si realment et vols venjar, el que has de fer és ser feliç de veritat. Superar la història, passar pàgina i refer la teva vida. Fer coses que realment et facin sentir bé i t'omplin, i oblidar-te del que pugui estar fent o pensant la teva exparella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: