Ana Obregón genera molt debat assegurant que la seva filla ha estat concebuda amb esperma del seu fill mort

per Redacció, el 5 d'abril de 2023 a les 09:04
Fa uns dies la revista Hola informava que Ana Obregón havia estat mare, als seus 68 anys, per gestació subrogada, el que també es coneix com a ventre de lloguer. En aquest mètode una dona i la persona que vol ser mare arriben a un acord pel qual la dona es queda embarassada i quan pareix cedeix el fill o filla a la persona que l'ha "contractada". El preu d'aquest mètode sol superar els 100.000 euros.

Doncs bé, al cap de poc van començar a sorgir rumors que la filla d'Ana Obregón havia estat concebuda amb el semen del seu fill mort, Alejandro Lequio García, que va ser enterrat el 2020 després de lluitar durant mesos contra un càncer.


Ara, Ana Obregón ha confirmat que aquestes afirmacions són certes. En una entrevista, l'actriu ha assegurat que així compleix el desig del seu fill, que li va dir que volia deixar descendència. "Aquesta va ser l'última voluntat de l'Aless, la de portar un fill seu al món".

En aquest sentit, afegeix: "Aquesta nena no és la meva filla, sinó la meva neta. És filla de l'Aless i quan creixi li explicaré que el seu pare va ser un heroi, perquè sàpiga qui és i com n'ha d'estar d'orgullosa. La decisió de començar amb el procés de gestació subrogada la vaig prendre el dia que el meu nen se'n va anar al cel", ha explicat Ana Obregón.


A més a més, l'actriu ha volgut deixar clar que tot està documentat en un testament hològraf, el qual es produeix quan una persona, davant de dos testimonis, expressa els seus últims desitjos.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: