Una escola censura una cançó de la Miley Cyrus per aquest surrealista motiu

per Redacció, el 5 d'abril de 2023 a les 06:00
Una escola dels Estats Units ha prohibit als seus alumnes cantar 'Rainbowland', la cançó de la Miley Cyrus i Dolly Parton.

L'escola havia organitzat una festa infantil i els alumnes de primer estaven molt emocionats per cantar la cançó, però poc abans de començar alguns docents van denunciar a la direcció que el tema tenia lletres "amb al·lusions LGTBI no aptes per alguns alumnes".


"Els meus alumnes de primer grau estaven tan emocionats de cantar Rainbowland pel nostre concert de primavera, però va ser la nostra administració qui ho va vetar", va dir Melissa Temple, l'educadora del curs, a les seves xarxes socials. I va afegir: "Hauríem de mostrar suport a la inclusió de diferents maneres. Vull estar segura de què els meus estudiants se senten segurs i recolzats a l'escola, i que les seves identitats són apreciades, sense importar com s'identifiquen".
 

Aquesta injustícia ha arribat a les oïdes de Happy Hippie Foundation, la fundació de Miley Cyrus encarregada d'ajudar a joves LGTBI sense casa: "Als inspiradors estudiants de primer grau de l'escola Heyer Elementary: continueu sent vosaltres. Creiem que sereu els qui deixareu de costat el judici i la por, i us fareu a tots més comprensius i tolerants. Llegeix en veu alta, llegeix amb orgull".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: