Logotip de Adolescents.cat

Lilo i Stitch tindrà una pel·lícula d'acció real i aquesta serà la seva protagonista

per Redacció, el 5 d'abril de 2023 a les 06:00
Disney està treballant en la pel·lícula amb personatges reals de Lilo i Stitch. Per ara se sap que l'actriu que interpretarà a la Lilo és Maia Kealoha, una noia de Hawaii que té una gran semblança amb el personatge.

El llargmetratge estarà dirigit per Dean Fleischer Camp i sembla que l'actor Zach Galifianakis també formarà part del repartiment. Tot i que no està confirmat, tot apunta que interpretarà a l'agent de la Federació Galactica. A més, la producció comptarà amb els productors i guionistes d'Aladdin: Dan Lin, Jonathan Eirich i Mike Van Waes.

 

La trama de la pel·lícula serà la tradicional: Lilo Pelekai, una nena hawaiana, serà cuidada per la seva germana Nani després que els seus pares morin. Stitch, un extraterrestre anomenat 626 arribarà a les seves vides mentre és perseguit per la Federació Galactica per la seva perillositat.


Disney combinarà l'acció real amb les imatges generades per ordinador per aconseguir un resultat molt realista. Encara no se sap quan sortirà a la llum el projecte, però probablement serà l'any 2024 o 2025.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: