Logotip de Adolescents.cat

Què és el mapeig sexual i com millorarà la teva vida sexual

per Redacció, el 6 d'abril de 2023 a les 06:00
L'autodescobriment és molt important per tenir una vida sexual satisfactòria. Una de les tècniques més utilitzades és el mapatge sexual que, com expliquen des de Poosh, "és una pràctica somàtica en què despertes el teu cos sensual a través de l'exploració conscient de les zones erògenes".

Així doncs, el primer que has de fer per posar aquesta tècnica en pràctica és crear l'ambient adequat. Has d'estar totalment relaxat/a, així que pots encendre unes espelmes o qualsevol cosa que augmenti la teva relaxació. Un cop preparada l'habitació, "comença estirant-te boca amunt i respirant profundament amb el teu ventre, permetent-te explorar qualsevol moviment circular dels malucs".


Un cop hagis aconseguit la relaxació total, pregunta't on t'agradaria que et toquessin en aquest moment. El teu cos redimirà l'atenció a un lloc concret perquè l'exploris. Passat un temps, torna a fer-te la mateixa pregunta i canvia el teu enfocament. Es tracta d'anar descobrint i explorant les diferents parts erògenes del teu cos.

Recorda que l'objectiu també és passar una bona estona, així que no tinguis por i toca't tot allò que et vingui de gust. Deixa't portar i gaudeix. I, per finalitzar la pràctica, les expertes recomanen "escriure en un diari o participar en qualsevol expressió creativa per donar vida al teu mapa erogen en paper".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: