L'error que tots cometem a l'hora de rentar-nos els cabells

per Redacció, el 13 d'abril de 2023 a les 06:00
Rentar-se els cabells pot semblar la cosa més senzilla del món, però encara hi ha gent que no sap com fer-ho correctament.

Com vam explicar fa uns dies, és molt important rentar-se els cabells amb la quantitat adequada de xampú i amb aigua més aviat freda. Després, cal aplicar-se acondicionador, un pas molt necessari i que no totes les persones fan.


Com explica l'estilista María Baras a Vogue Spain, "en el cas de no utilitzar acondicionador en la teva rutina de cura, la punta es podrà debilitar a l'hora de desenredar, es reduirà la brillantor del cabell i tindràs sequedat i un cabell més encrespat".

Això sí, és molt important retirar la humitat abans d'aplicar-lo. Com indica l'estilista Álex Rodríguez, "hem de retirar aquesta humitat després de la rentada amb xampú durant 10-15 segons i després ja aplicar l'acondicionador i deixar-lo actuar". Es recomana fer-ho amb una tovallola de cotó.


Hi ha persones que pensen que utilitzar acondicionador té a veure amb la possibilitat que es generi més greix al cabell, però si s'aplica la quantitat adequada no ha de passar. L'ideal és aplicar només de mitjos a puntes i amb una quantitat equivalent a la mida d'una ametlla o una mica més si es té el cabell llarg i gruixut.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: